Bilder av barn/familien

Vi vil gjerne ha to bilder av barna i første omgang.. Ett vil bli hengt opp i garderoben der barnet har plassen sin. Ett vil vi bruke til bursdagskalenderen. Bildene må ikke være så veldig store. Vi ønsker å få tilsendt bildene før barnehageoppstart. Da kan vi gjøre alt i stand til barnet begynner. Det er hyggelig for barnet å se bilde av seg selv.

Vi har et fotoalbum i barnehagen der vi setter inn bilder barna har hatt med seg hjemmefra. Det kan være bilder av foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler og/eller kjæledyr. Fint om dere skriver navn på de som er avbildet bak på bildene. Fotoalbumet blir tatt fra i ulike sammenheng; samlingsstund, lesestund eller en kosestund spesielt for ditt barn der det har behov for å prate litt ekstra om sin familie. Vi har også en ramme av et hus der vi limer inn bilder av barnet, foreldre, søsken og kjæledyr. De henger på veggen hele året. Disse bildene ønsker vi at dere tar med rundt oppstart. Vi sitter sammen med barna og limer inn dette, barna går ofte rundt og viser fram ”sitt hus” og sin familie.

Bildene blir levert tilbake til familien når barnet slutter i barnehagen