Hva bør barnet ha med seg

En god sekk som er god å bære er nødvendig å ha. Vi spiser ofte ute, enten i barnehagen eller i skogen, da er det greit å kunne bære sin egen mat, drikke og ekstra tøy. Når vi har bål er det ofte at barna bærer litt ved hver.

I garderoben har barna hver sin kurv til å oppbevare fullstendig klesskift. Vi bruker gummistøvler på skogsturer, så det er praktisk å ha med hver dag eller la stående på hylla. Regntøy er nødvendig å ha med hver dag, det kan fort komme en regnskur og vi er ute uansett vær. Vi bruker tøfler, sandaler eller innesko inne.

Vi har praksis på at foreldrene henger opp og legger fram de uteklærne barna skal ha på.

Ved værforandring vel de framlagte klærne selvfølgelig vurderes. Vi samler vått tøy i barnets egen kasse i løpet av barnehagedagen. Vi har ikke tørkemuligheter her så klærne må taes med hjem.